news
23.08.2021

Ковид Анализа

Преземи Pdf
news
20.08.2021

Буџетски процес

Преземи Pdf
news
20.08.2021

Буџетски лексикон

Преземи Pdf
КАЛЕНДАР
31.08.2023

Седница бр. 12 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

24.3.2023

Седница бр. 11 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

19.12.2022

Седница бр. 10 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

29.11.2022

Седница бр. 9 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

31.8.2022

Седница бр. 8 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

6.5.2022

Седница бр. 7 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

24.3.2022

Седница бр. 6 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

26.1.2022

Седница бр. 5 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

30.7.2021

Седница бр. 4 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

27.5.2021

Седница бр. 3 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

15.2.2021

Седница бр. 2 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

10.12.2020

Седница бр. 1 на Буџетски совет на Собранието на Република Северна Македонија

»»»

Новости

08.08.2023

Размена на искуства со шкотски парламентарни службеници

Повеќе
31.07.2023

Работен состанок со Државниот завод за ревизија

Повеќе
28.07.2023

Студиска посета на Шкотскиот парламент

Повеќе
27.07.2023

Учество на ПБК на работилница

Повеќе
01.12.2022

Презентација на анализа на Предлог буџет за 2023 година

Повеќе
Види ги сите